A Teljes Watchmen
A Teljes Watchmen
12 995 Ft
Újdonság

A Teljes Watchmen

A Teljes Watchmen
A Teljes Watchmen
Boritó ár
12995-ft
Szerző
Alan Moore
Rajzoló
Dave Gibbons
Korlátozott darabszámban
ezért csak előrefizetéssel rendelhető (bankkártya vagy előre utalás)
Formátum
Képregény
Státusz
Készleten
Oldalszám
432
Borító
kemény táblakötés
Méret
192x284mm
Kiadás éve
2024
Webshopunkban
Raktáron
V26 Bolt
Raktáron
Váczi depo
Raktáron
Webshop készlete: Raktáron
12 995 Ft
A vásárlás után járó pontok: 260 Ft
Részletek

Alan Moore és Dave Gibbons világhírű alkotása nemcsak minősége okán a képregények képregénye, hanem a mai napig a bestseller-listák éllovasa is.

A Watchmen cselekménye a nyolcvanas években játszódik egy alternatív, a nukleáris háború szélére sodródott Amerikában, ahol a néhány törvényen kívül helyezett, többnyire kiöregedett és cseppet sem hősies szuperhős azzal szembesül, hogy valaki rájuk vadászik.

A Watchment minden idők legfontosabb képregényeként tartják számon, de nem csak ebben a művészeti ágban számít korszakalkotónak: megjelenésekor a legjobb sci-fi műnek járó Hugo-díjat is elnyerte a Locus mellett, a Time magazin pedig 2005-ben egyedüli képregényként beválogatta a minden idők száz legfontosabb regényét tartalmazó toplistájára.

A Watchmen olyan meghatározó műalkotás, amelyet a modern irodalom és képzőművészet legnagyobbjaival emlegetnek egy lapon. Nem csupán olvasmányos és magával ragadó, a történet mélyében olyan jelentésrétegek, ezerarcú szimbólumok húzódnak meg, amelyek első olvasásra nem nyilvánvalóak. Végre a magyar közönség is luxus kivitelű, digitálisan felújított, egykötetes kiadásban élvezheti.

A kötet a teljes 12 fejezetes Watchmen képregényt, és a fordító, Bárány Ferenc jegyzeteit tartalmazza.

Adatok
Cikkszám
9789634700340
Hasonló termékek