Alien: Covenant – Eredet (Regény)
Alien: Covenant – Eredet (Regény)
3 890 Ft
3 501 Ft

Alien: Covenant – Eredet (Regény)

Formátum
Regény
Státusz
Készleten
Szerző
Alan Dean Foster
Oldalszám
300
Borító
Kartonált
Szállítási információ
1 munkanap
Raktáron
10
3 890 Ft
3 501 Ft
Kedvezmény: 10
Megtakarítás 389 Ft
A vásárlás után járó pontok: 18 Ft
Részletek

A Covenant missziója a legnagyobb szabású, legfontosabb vállalkozás a Weyland-Yutani történetében. Az Origae-6-osra induló hajónak kétezer telepest kell eljuttatnia az űr ismert régióján túlra – olyan művelet ez, amely meghatározhatja a cég és az emberi faj jövőjét.


Mégis vannak olyanok, akik akár az életüket is hajlandóak feláldozni a küldetés megakadályozása érdekében. Miközben a telepeshajó már orbitális pályán kering, készen az indulásra, olyan erőszakos merényletek követik egymást, amelyekből lassan kibontakozik egy a start elszabotálását célzó összeesküvés. Jacob Branson kapitány és felesége, Daniels a hajón végzi az indulás előtti feladatokat, a biztonságiak főnöke, Daniel Lopé pedig csapata legutolsó, kulcsfontosságú tagját próbálja megtalálni a Földön. Lopé és új társa együtt indulnak el, hogy megtalálják és megfékezzék azokat, akik kárt akarnak tenni a hajóban és végeznének utasaival...


Ez egy új történet Alan Dean Fostertől, az első Alien regények írójától. Az Eredet az Alien: Covenant hivatalos előzménye, amelyből megismerhetjük azt a világot is, amelyet a telepesek maguk mögött hagytak.

Adatok
Cikkszám
9789634974406
Hasonló termékek