AllStar - Nem MindenCsillag Ragyog
AllStar - Nem MindenCsillag Ragyog
2 290 Ft

AllStar - Nem MindenCsillag Ragyog

Minden rendeléshez ajándék fekete-fehér, dedikált példány is jár

 

Szerző
Kovács Milán
Rajzoló
Fábián István, Juhász Ernő, Krausz Ármin
Státusz
Készleten
Színező
Varga Tomi, Juhász Ernő, Debreczeni Sándor
Oldalszám
52
Borító
Kartonált
Boritó ár
2290-ft
Online ár
2290-ft
Kiszállítás házhoz vagy csomagautomatába
1 munkanap - ha 12 óráig megrendeled
Raktáron
2 290 Ft
A vásárlás után járó pontok: 46 Ft
Részletek

A történet középpontjában egy első látásra átlagos fiú, Imi áll, aki ugyanúgy éli meg a hétköznapi problémákat és kötelességeket, mint egy maga korabeli srác: a háta közepére sem kívánja a fürdést, ki nem állhatja a tornatanárt, meggyűlik a baja a matekkal, mérhetetlenül unja az okostelefon-őrületet és próbál bevágódni a lányoknál. Van viszont egy varázslatos megoldása, amellyel a legutáltabb pillanatokat is képes feldolgozni, sőt szórakoztatóan tálalni magának: imádja a képregényeket és az őt ért ingereket rajzolt formában, a képzelete által alaposan kiszínezve feldolgozni. Ennek köszönhetően született meg AllStar, aki szupererejével minden helyzetet ural, megmenti a bajba jutottakat és könnyűszerrel pofozza ki az utolsó szuszt is a gonoszokból.

Szabó Dániel

A történet főhőse Kezes Imre, tizenéves diák, aki a mindennapok nehézségei elől saját kis fantáziavilágába menekül. Szabadidejében egy képregényt rajzolgat, amiben az AllStar nevű szuperhős szörnyek és gonosztevők ellen küzd. Míg a fiú igyekszik kizárni a külvilág zajait, a valóság gyakran megfertőzi a képzeletet: Imre életének kulcsszereplői és -mozzanatai rendre megjelennek a panelek között is.
Míg olvasóként elmerülhetünk a szimpatikus, nagyon is ismerős főszereplő lelkivilágában, megismerhetjük érzéseit és motivációit, addig a képregény egy párhuzamos értelmezési síkon, önreflektív utalásrendszerrel szórakoztat.

Szujó Norbert

Adatok
Cikkszám
978615009146411
Hasonló termékek