Batman - A világ
Batman - A világ
6 495 Ft
5 846 Ft

Batman - A világ

Formátum
Képregény
Státusz
Készleten
Oldalszám
184
Borító
Kemény
Szállítási információ
1 munkanap
Kiadás éve
2021
Raktáron
10
6 495 Ft
5 846 Ft
Kedvezmény: 10
Megtakarítás 650 Ft
A vásárlás után járó pontok: 29 Ft
Részletek

A sötét lovag az igazság nyomába ered – szerte a világon!

Batman időtlen idők óta vívja végtelen harcát a bűnözés ellen Gotham városának veszélyes sikátoraiban. A Sötét Lovag azonban kénytelen szembesülni vele, hogy a gonoszság nem ismer határokat, így hivatása nem korlátozódhat csupán egyetlen városra: a földön mindenütt akadnak gonosztevők, akiket meg kell állítani. Így hát ahova Bruce Wayne utazik, ott Batman is feltűnik, hogy élhetőbb hellyé változtassa az egész világot.

A Batman: A világ képregénygyűjtemény egy teljesen új ötleten alapszik: Batman múltjáról és jelenéről ezúttal a föld különböző országaiból érkező kreatív csapatok mesélnek, és mindegyikük a saját területére helyezi a köpenyes igazságosztót. A kötetben rendkívüli vázlatok is helyet kaptak, amelyekben a rajzolók többek közt bemutatják azokat az egyedülálló Batman-öltözékeket, amelyeket e kiadvány számára terveztek.

2021 legnagyobb DC képregényszenzációjának sztáralkotói:

Brian Azzarello és Lee Bermejo Nagy Britanniából,

valamint alkotók Franciaországból, Spanyolországból, Olaszországból, Németországból, Csehországból, Lengyelországból, Törökországból, Mexikóból, Brazíliából, Koreából, Kínából, Oroszországból és Japánból

Adatok
Méret
192x284
Cikkszám
9789634702108
Hasonló termékek