Batman - Az éjszaka rémei
Batman - Az éjszaka rémei
3 331 Ft

Batman - Az éjszaka rémei

Batman - Az éjszaka rémei
Szerző
Marie Lu
Kiszállítás házhoz vagy csomagautomatába
1-2 munkanap
Nyelv
magyar
Kiadó
Könyvmolyképző Kiadó
Oldalszám
320
ISBN
9789634575597
Kötés
kartonált
EAN
9789634575597
Kiadás éve
2021
Boritó ár
3399-ft
Online ár
3331-ft
Raktáron
3 331 Ft
A vásárlás után járó pontok: 67 Ft
Részletek
Vakmerő srác, aki hajlandó áthágni a szabályokat egy olyan lányért, aki talán a legádázabb ellensége. Mielőtt Batman lett, Bruce Wayne volt.
Az Éjszaka Rémei rettegésben tartják Gotham Cityt, és a következő célpontjuk Bruce Wayne. Egyesével kivégzik a város elitjének tagjait, miután fogságba ejtik őket. Mindeközben Bruce betölti a tizennyolcadik életévét, megörökli a családi vagyont és a Wayne Vállalatot, ami által hozzáfér minden egyes kütyühöz, amiről valaha álmodott. Csakhogy összetűzésbe keveredik a rendőrséggel, és a büntetésül kirótt közmunkát kénytelen a hírhedt Arkham Elmegyógyintézetben ledolgozni, ahol a város legkegyetlenebb gyilkosai ülnek rács mögött.
Madeleine Wallace páratlan gyilkos... és Bruce egyetlen reménye. Az Arkhamben megismerkedik a zseniális lánnyal, akit rejtélyes szálak fűznek az Éjszaka Rémeihez. Mit titkolhat? És miért egyedül Bruce-szal hajlandó szóba állni? Sikerül vajon kifürkészni a titkait, vagy éppen hogy olyan információkkal látja el, melyek segítségével a lány leigázhatja a várost? Az Éjszaka Rémei egyre közelednek, Bruce pedig sötét penge élén táncol.
Nincs szükség szuperképességekre ahhoz, hogy valaki szuperhőssé váljon. De túléli-e vajon ezt a feszült, ármánnyal, lélegzetelállító fordulatokkal és döbbenetes átverésekkel teli játszmát?
Szegődj mellé az igazság nyomában!

„Megvan benne egy regény érzelmi mélysége és egy képregény akciódússága. Eszméletlen élmény!" – Anne bonny book reviews, amazon.com

Szereted a Vörös pöttyös könyveket? Vidd haza nyugodtan! Tetszeni fog.
14 éves kortól ajánljuk!
Adatok
Cikkszám
b-197837
Hasonló termékek