Deadpool és Kábel
Deadpool és Kábel
7 995 Ft
7 196 Ft

Deadpool és Kábel

Formátum
Képregény
Státusz
Készleten
Szerző
Fabian Nicieza
Rajzoló
Mark Brooks
Színező
Shane Law
Fordító
Benes Attila
Oldalszám
272
Borító
Kemény
Szállítási információ
1 munkanap
Kiadás éve
2021
Raktáron
10
7 995 Ft
7 196 Ft
Kedvezmény: 10
Megtakarítás 800 Ft
A vásárlás után járó pontok: 36 Ft
Részletek

Wade Wilson és Nathan Summers, a Marvel menő mutáns martalócai visszatértek, hogy ezúttal egymás életét keserítsék meg!

Vajon képes két állig felfegyverzett felnőtt férfi összedolgozni anélkül, hogy egymás agyára mennének?! A lebegő város a remény szimbóluma ember és mutáns számára egyaránt. Ám míg Kábel a Föld megváltója kíván lenni, Deadpoolnak Júdás szerepe jutna… már ha hajlandó elfogadni.

Ráadásul mivel a traumatikus, tragikus és tüntetően tantrikus eseményeket követően Kábel úgy végzi, mint akit megrágtak és kiköptek, Deadpoolon a sor, hogy megmentse a világot! Ehhez viszont le kell győznie a NAGYfejű ellenségektől való félelmét, és fel kell kutatnia valakit, aki zsírkirály a jövőbeli technológiák terén. Valakit, aki megszerel mindenféle kütyüt. Hmmm… ki a legprofibb szerelő a Marvel-univerzumban? Ha esetleg az a vendégszereplő mégsem annyira eget rengető meglepetés, akkor is garantáljuk, hogy a Deadpool-rajongók odalesznek meg vissza a NAGY fejű… öö… izé… ellenségtől, aki zsoldosunk útját akarja állni.

Akció, kaland, feketehumor, titkos műveletek, arcformáló vírusok, indokolatlan gúnyolódás a franciákon, töméntelen lövöldözés és a Marvel-univerzum két kedvenc antihőse!

Tartalmazza a Cable/Deadpool sorozat 1–12. füzetét.

Adatok
Méret
192x284
Cikkszám
9789634701439
Hasonló termékek