Han Solo - A Birodalmi kadét
Han Solo - A Birodalmi kadét
5 590 Ft
5 031 Ft

Han Solo - A Birodalmi kadét

Státusz
Készleten
Oldalszám
162
Borító
Kemény
Szállítási információ
1 munkanap
Raktáron
10
5 590 Ft
5 031 Ft
Kedvezmény: 10
Megtakarítás 559 Ft
A vásárlás után járó pontok: 25 Ft
Részletek

Az ifjú Han Solo ismeretlen kalandjai

Vajon képes-e alkalmazkodni a koréliai sikátorok kaotikus labirintusához szokott tolvaj a Birodalmi Flotta rendjéhez és fegyelméhez? Han álma, hogy pilóta lesz, hamar szertefoszlik, amikor rájön, hogy talán még az alapkiképzést sem éli túl. Miután bizonyos viharos események következtében a fogdában tölti az éjszakát, a fiú kap egy utolsó esélyt a pilótaiskolában. De vajon tud-e vele élni? No és ki lehet a titokzatos riválisa? Han életében először vesz részt valódi ütközetben, ám meglehet, hogy a nehezen kiérdemelt eltáv, amit egy kaszinóban tölt, sokkal veszélyesebbnek bizonyul majd...

És a ráadás: a jó, a rossz és a halálos. Eldugott bolygók, kisstílű bűnözőkkel teli kocsmák és végzetes balhék történetei, melyek főszereplője nem más, mint Han törvényen kívüli cimborája, Tobias Beckett.

Ez a képregénygyűjtemény a MARVEL Han Solo: A birodalmi kadét című ötrészes, önálló képregénysorozatát tartalmazza, rádásként pedig a Beckett című történetben bemutatja a legendás űrbanditát, Tobias Beckett-et is.

Adatok
Cikkszám
9879634976028
Hasonló termékek