Hellspawn 1

A Hellspawn egy új, sötét korszakot nyit Spawn történetében
Kiszállítás házhoz vagy csomagautomatába
16 óráig leadott rendelést már másnap kiszállítják
Borító
Kemény
EAN
9786158084734
Boritó ár
4990-ft
Online ár
4890-ft
Nincs raktáron
4 890 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 98 Ft
Részletek
Todd McFarlaine teremtménye egyetlen más hőshöz sem hasonlítható. Al Simmons kormányzati ügynökkel a saját emberei végeztek. Feltámadva a pokol legmélyebb bugyraiból a Spawn nevű harcosként tér vissza a földre, és őrzi New York elhagyott sikátorait. Saját múltját kutatva megküzd az őt feltámasztó sötét erőkkel, különös ellenségekkel találja magát szenben és valószerütlen szövetségesekre talál. Miközben megtanulja kordában tartani új szuperképességeit, lassaként teljességében megérti mindazt, ami visszahozta őt az élők sorába - és mindazt amit maga mögött hagyott a Földön.
A Hellspawn egy új, sötét korszakot nyit Spawn történetében. Todd McFarlane pokoli teremtményét olyan szakmai nagyságok emelték a következő szintre, mint Brian Michael bendis, Steve Niles, Ashley Wood és Ben Templesmith. Ők együtt újraértelmezték a pokolivadék mítoszát.
A Hellspawn: Pokolivadék-gyűjtemény 1. kötete a sorozat első nyolc részét tartalmazza. A történet különleges grafikák, borítógaléria és a kulisszák mögé bepillantást nyújtó tartalom színesíti, amelyeket a régi Spawn-rajongók mellett az új olvasók is biztos örömmel fogadnak.
Adatok
Cikkszám
9786158084734
Hasonló termékek