Lámpavas és a mindent látó szem (regény)
Lámpavas és a mindent látó szem (regény)
2 249 Ft

Lámpavas és a mindent látó szem (regény)

Regény, képregényes illusztrációkkal

 

Szerző
Bartal Tamás
Rajzoló
Téjlor
Formátum
Illuszrált könyv
Státusz
Készleten
Oldalszám
284
Borító
Kartonált
Kiadás éve
2021
Boritó ár
2499-ft
Online ár
2249-ft
Kiszállítás házhoz vagy csomagautomatába
1 munkanap - ha 12 óráig megrendeled
Raktáron
2 249 Ft
A vásárlás után járó pontok: 45 Ft
Részletek

A regény a XIX. század második felének Magyarországán játszódó detektívregény-folyam, a Lámpavas-trilógia második kötete, melynek története az első kötettől teljesen független, és teljes egészében igaz történet. A kötetet gazdag illusztráció díszíti, mely a képregények világát idézi.

A gyilkos utáni hajszát az ismert szereplők vezetik: Herczen Vilmos nyomozó és együgyű segédje, Pités, valamint Arányi professzor, a híres kórboncnok és halottbalzsamozó. A hivatalosságok azonban, élükön Thaisz Elek pesti rendőrfőkapitánnyal hamar le akarják zárni az ügyet. Steffi és barátja, Lipi
immár harmincas éveikbe léptek, de még mindig megdobogtatják az asszonynép szívét. Forradalmi céljaik érdekében a magyar szabadkőművesek titkos és veszélyes világát derítik fel.

A kötet először mutatja be a testvériség különös és veszélyes szertartásait. Mylitta, a csábítóan szép polgárlány elmerül egy apácazárda külvilágtól elzárt, ám cseppet sem ájtatos életében, ahol a
magát szentnek képzelő apátnő, Mária Lujza dönt élet és halál kérdésében. Megismerjük az egykor népszerű államférfi, Teleki László gróf életét és halálának körülményeit.

Adatok
Cikkszám
9786158182416
Hasonló termékek