Star Wars - Halálvilág (Regény)
Star Wars - Halálvilág (Regény)
3 400 Ft
3 060 Ft

Star Wars - Halálvilág (Regény)

Formátum
Regény
Státusz
Készleten
Szerző
Joe Schreiber
Oldalszám
228
Borító
Kartonált
Szállítási információ
1-2 munkanap
Raktáron
10
3 400 Ft
3 060 Ft
Kedvezmény: 10
Megtakarítás 340 Ft
A vásárlás után járó pontok: 15 Ft
Részletek

Azoktól az ifjú tanítványoktól eltérően, akiket azért küldtek kutatólaboratóriumok és mezőgazdasági világok segítségére, mert nem bizonyultak elég rátermettnek a Jedi Tanács próbáin, Hestizo Trace páratlan tehetséggel rendelkezik: az Erő segítségével képes kommunikálni a növényekkel.

Eddigi csöndes, zavartalan élete azonban egy pillanat alatt darabokra hullik, mikor Darth Scabrous egy csatlósa elragadja. A Sith Nagyúrnak ugyanis épp az ő szokatlan képességére van szüksége dédelgetett terve megvalósításához. A különleges fekete orchidea, amire eddig Hestizo vigyázott, az utolsó összetevője annak az ősi, sith formulának, amelynek titkait a Nagyúr felfedni vágyik.

Scabrous számításaiba azonban hiba csúszik, és félresikerült kísérlete melléktermékeként vérszomjas élőhalottként kelnek új életre a Sith harcosok. Egyedüli céljuk a pusztítás, és hogy urukat szolgálják, míg annak terve be nem teljesedik, és el nem nyeri azt, amire mindennél jobban vágyik. A halhatatlanságot…A regény a szerző Halálosztag c. könyvének előzménye.

Adatok
Méret
130x197
Cikkszám
599864410218921
Hasonló termékek