Star Wars - Távoli csillagok (regény)
Star Wars - Távoli csillagok (regény)
3 724 Ft

Star Wars - Távoli csillagok (regény)

Boritó ár
3800-ft
Online ár
3724-ft
Szerző
Tim Lebbon
Formátum
Regény
Státusz
Készleten
Oldalszám
324
Borító
Kartonált
Előrendelhető, megjelenés után szállítjuk
3 724 Ft
A vásárlás után járó pontok: 74 Ft
Részletek

“Tízezer éve tanulmányozzuk az Erőt... Küzdünk, hogy a világosság és a sötétség mindig egyensúlyban legyen. De most... most előkerült valami, ami talán mindnyájunkat megsemmisít. Egy férfi. És az álmai.”

Lanoree Brockot az ősi Je’daii Rend legnagyobb mesterei ismertetik meg az Erő titkaival. Ám a testvére nem képes érzékelni az Erőt, és mind jobban eltávolodik a Rendtől, ami végül tragédiához vezet.
Lanoree éveken át magányos Őrzőként szolgálja és védi a Tythan­ rendszer békéjét. Váratlanul a Je’daii Tanács elé idézik, ahol tudatják vele, hogy felbukkant egy fanatikus szekta, amelynek tagjai nem kisebb célt tűztek ki maguk elé, mint hogy elhagyják az ismert űrt. Ennek érdekében működésbe akarnak hozni egy hiperkaput, méghozzá a rettegett sötét anyag felhasználásával – és ezzel az egész rendszert elpusztító katasztrófát idézhetnek elő. Lanoree megdöbben, amikor megtudja, hogy a mesterek miért éppen tőle várják a megoldást. A szekta vezetője, a zseniális és őrült férfi, akit bármi áron meg kell állítania, nem más, mint a fivére, akit rég halottnak hisz – és akitől most már neki is félnie kell...Tim Lebbon regényében a Jedi Rend hajnalába kalauzol el bennünket.

Adatok
Cikkszám
9789634973423
Hasonló termékek