The Umbrella Academy /Az Esernyő akadémia 3 - Feledés Hotel - Limitált kiadás
The Umbrella Academy /Az Esernyő akadémia 3 - Feledés Hotel - Limitált kiadás
7 900 Ft

The Umbrella Academy /Az Esernyő akadémia 3 - Feledés Hotel - Limitált kiadás

Limitált változat

Boritó ár
7900-ft
Szerző
Gerard Way
Rajzoló
Gabriel Bá
Státusz
Készleten
Színező
Nick Filardi
Fordító
Szabó András; Varga G. Dániel
Oldalszám
204
Borító
Kemény
Webshopunkban
Raktáron
Váczi depo
Raktáron
Webshop készlete: Raktáron
7 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 158 Ft
Részletek

Egy megmagyarázhatatlan világszintű jelenség során negyvenhét különleges gyermek születik váratlanul olyan anyáktól, akik korábban nem mutatták jelét terhességnek. A milliomos feltaláló, Reginald Hargreeves a gyermekek közül hetet örökbe fogad. Amikor ennek okáról faggatják, mindig csak annyit válaszol: „Hogy megmentsem a világot.” Ez a hét gyermek alkotja az Esernyő Akadémiát, a furcsa erővel rendelkező szuperhősök nem éppen szokványos családját. Tízéves korukban, első kalandjuk során a rémséges zombi-robot, Gustave Eiffel által irányított, halálos fegyverré vált Eiffel-toronnyal kell megküzdeniük. A csaknem egy évtizeddel később feloszlott, majd Hargreeves váratlan halála után a világ megmentése okán újra összeálló Esernyő Akadémia most, néhány év elteltével újra szétesőben. Ötös bérgyilkosként tevékenykedik, Kraken titokban nagykutyák után nyomoz, Rágalom a házassága romjaival van elfoglalva, a gömbölyded Asztrosrác Tokió utcáin rohangál, Vanya a fejlövését követő fizikoterápiára jár – Szeánszt pedig még említeni sem akarja senki egészen a második fejezetig.

A lassú és magabiztos tempó, a humor és ötletparádé, a narráció játékos megosztása a szöveg és a képek között, Gabriel Bá fényben és árnyékban gazdag képi világa, egyszerűségükben is kifejező rajzai és Dave Stuart atmoszférateremtő színei teszik Az Esernyő Akadémiát az évtized egyik legjobb képregényévé.

A díjnyertes szuperhős-sorozat immár a harmadik kötetben tér vissza, furcsábban és izgalmasabban mint valaha.

Az Esernyő Akadémia Gerard Way, a My Chemical Romance énekesének képregénye, amelynek alapulvételével Netflix-sorozat is készült.

Adatok
Cikkszám
97896399988103
Hasonló termékek